Ajax en FC Kopenhagen akkoord over transfer Daramy 

Reacties

Mohamed Daramy is de gewenste nieuwe aanvaller van Ajax, dat zondagavond laat weten een akkoord te hebben bereikt met FC Kopenhagen over de komst van de negentienjarige aanvaller.

Ajax en FC Kopenhagen akkoord over transfer Daramy 
© Pro Shots

FC Kopenhagen bracht eerder naar buiten dat het in onderhandeling was met Ajax over Daramy. Daarbij werd aangetekend dat het niet zeker was dat het ook zou leiden tot een akkoord. Maar 's avonds volgde er witte rook over de transfer. Ajax betaalt twaalf miljoen euro. De afkoopsom kan door bonussen oplopen tot dertien miljoen.

De transfer krijgt in de laatste week zijn beslag, al moet Ajax ook nog tot een vergelijk komen met de aanvaller zelf. Uiterlijk 31 augustus is Daramy officieel Ajacied. Dat heeft ook te maken met de Europese verrichtingen van FC Kopenhagen. De Deense club speelt donderdag tegen Sivasspor voor een plaats in de Conference League. Mogelijk neemt de aanvaller komende zondag in het competitieduel met Velje BK afscheid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Daramy
Meer over M. Daramy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.