Kopenhagen bevestigt bod Ajax op Daramy

Reacties

Ajax heeft zijn pijlen gericht op Mohamed Daramy van FC Kopenhagen, dat bevestigt dat er een bod op de negentienjarige vleugelaanvaller ontvangen is.

Kopenhagen bevestigt bod Ajax op Daramy

Kopenhagen laat op zijn website weten dat Daramy heeft aangegeven niet over te willen stappen naar Club Brugge, dat al enige tijd bezig was met de komst van de aanvaller. Aangezien Daramy die transfer niet ziet zitten, zijn de onderhandelingen met de Belgische kampioen stopgezet.

Tevens laat Kopenhagen weten dat er een bod van Ajax is ontvangen en er zijn momenteel onderhandelingen gaande tussen beide partijen, maar er is geen garantie dat een akkoord zal worden bereikt. Deense media melden dat het om een bedrag van tussen de 12 en 14 miljoen euro gaat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daramy speelde vorig seizoen meestal als rechtsbuiten, maar de laatste weken staat hij aan de linkerkant opgesteld. Deze jaargang was hij goed voor drie doelpunten en twee assists in negen officiële duels.

Het was al langer bekend dat Ajax nog een linksbuiten aan de selectie wilde toevoegen. Lang leek Kamaldeen Sulemana die vacature in te vullen, maar de negentienjarige aanvaller van FC Nordsjælland koos uiteindelijk voor een transfer naar Stade Rennes.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer FC Kopenhagen
Meer over FC Kopenhagen
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Daramy
Meer over M. Daramy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.