Aissati heeft nieuwe club en stelt rentree op Nederlandse velden uit

Reacties

Ismail Aissati heeft een nieuwe club gevonden. De 32-jarige middenvelder zet zijn loopbaan voort bij Adana Demirspor, de nummer vier van de 1. Lig, oftewel het tweede niveau in Turkije.

Aissati heeft nieuwe club en stelt rentree op Nederlandse velden uit

Aissati komt over van Denizlispor, een laagvlieger op het hoogste niveau. De ex-speler van onder meer Ajax en PSV was daar dit seizoen nog een vaste waarde. Bij Adana Demirspor tekende hij voor anderhalf jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De middenvelder liet in het najaar van 2019 in gesprek met VI nog optekenen dat hij graag nog eens terug zou keren naar de Eredivisie. 'Ik denk dat ik na dit seizoen nog een jaar in het buitenland speel en dan wil ik graag terug naar Nederland', zei hij toen.

'Ik heb hier in de zomer een nieuw tweejarig contract getekend, maar voor mijn twee kleine dochters zou het ook lekker zijn om thuis te komen in Nederland. Omdat de bedragen in het buitenland veel hoger liggen, heb ik wel kunnen sparen voor mijn gezin. Dat is heel belangrijk.'

Voorlopig komt het dus nog niet van een rentree van Aissati op de Nederlandse velden.

Lees hier ons interview met Ismail Aissati van ruim een jaar terug:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.