ADO optimistisch over rentree Kanon

Reacties

ADO Den Haag is positief gestemd over het terughalen van verdediger Wilfried Kanon, wiens contract na vorig seizoen afliep. Technisch manager Jeffrey van As is al enige tijd met de 23-jarige Ivoriaan in gesprek.

ADO optimistisch over rentree Kanon

'We zijn met de FBO (federatie voor betaald voetbalorganisaties, red.) in gesprek over wat er qua creatieve oplossingen mogelijk is met zijn contract', aldus Van As. 'We gaan niets doen wat niet mag of wat in een schemergebied ligt. Maar ik ben er wel positief over dat het gaat lukken. Ook omdat hij zelf gewoon heel graag wil blijven.'

Voor de vacature van spits is onder anderen Lars Veldwijk in beeld. 'Hij is op een zijspoor geraakt bij Kortrijk', weet Van As. 'Hij is wel het type spits dat wij zoeken, een soort speler als Mike Havenaar. Lang, sterk en balvast.' Nasser El Khayati, die vorig seizoen een half jaar gehuurd werd van Queens Park Rangers, is ook in beeld. 'Maar QPR wil hem nu in elk geval niet laten gaan.' De overbodige doelman Ernestas Setkus verhuist waarschijnlijk naar Hapoel Haifa, waar hij op dit moment al rondkijkt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.