'AC Milan wil dubbelslag slaan in Brugge: Lang én De Ketelaere'

Reacties

AC Milan wil behalve Noa Lang ook Charles De Ketelaere aantrekken. Volgens Italiaanse media maakt de kampioen van Italië werk van de komst van de 21-aanvaller van Club Brugge.

'AC Milan wil dubbelslag slaan in Brugge: Lang én De Ketelaere'
© Pro Shots

De Ketelaere stond al langer op de radar bij Milan. Nu de Rossoneri na de recente overname door het Amerikaanse RedBird meer financiële slagkracht hebben, komen ze ook in actie. De onderhandelingen met Club Brugge zouden inmiddels onderweg zijn, met als doel nog wat af te krijgen van de vraagprijs van dertig miljoen euro.

Zo lijkt de kassa deze zomer flink te gaan rinkelen in Brugge. Ook Lang is volgens de laatste berichten in Italië immers op weg naar Milan. De 22-jarige Oranje-international kondigde zijn naderende afscheid eerder deze week zelf al aan in een spraakmakend interview en zou Club Brugge twintig miljoen euro plus bonussen opleveren.

In het geval van De Ketelaere is een transfer nog geen uitgemaakte zaak, al heerst er in Milaan optimisme over de gesprekken met Club Brugge. Als na Lang ook De Ketelaere zou vertrekken, betekent dat een flinke aderlating voor de kampioen van België. De 21-jarige international was afgelopen seizoen goed voor achttien goals en tien assists.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Meer C. De Ketelaere
Meer over C. De Ketelaere
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.