Robben verwacht zondag rentree te maken

Reacties

Hoewel Arjen Robben dinsdag bij Bayern München de training liet schieten verwacht de Oranje-international zondag in het thuisduel met Borussia Mönchengladbach te kunnen spelen. Dat is ook goed nieuws voor bondscoach Guus Hiddink.

Robben verwacht zondag rentree te maken

'Het gaat prima', laat Robben dinsdag weten aan Voetbal International. 'Zondag speel ik weer normaal gesproken', aldus de aanvaller, die zes dagen terug noodgedwongen de strijd moest staken in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk (7-0 zege, foto).

Robben liet de avond van zijn uitvallen nog weten dat zijn blessure niet ernstig is. 'Het was een beetje pech. In het begin vloog ik met alles wat ik had het doel in om een bal binnen te glijden. Waarschijnlijk heb ik daar mijn rug geblokkeerd en een zenuw beklemd. Over een paar dagen ben ik er weer. Met de spier is alles oké.'

Robben liet het uitduel met Werder Bremen van zaterdag (4-0 zege) nog wel lopen. Zoals wel vaker bleef hij vandaag tijdens de training uit voorzorg ook aan de kant.

De verwachting is daarom dat Robben in de interlands tegen Turkije (28 maart, EK-kwalificatie) en Spanje (31 maart, vriendschappelijk) gewoon van de partij is. Robben verkeert dit seizoen in topvorm, want in 28 officiële wedstrijden namens Bayern scoorde hij al negentien keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.