Bezoek aan Bremen gaat voorbij aan Robben en Ribéry

Reacties

Arjen Robben en Franck Ribéry zullen de Bundesliga-wedstrijd van Bayern München tegen Werder Bremen van aanstaande zaterdag missen. De Oranje-international viel uit met een beknelde zenuw in zijn rug. Ribéry heeft vocht in een enkel.

Bezoek aan Bremen gaat voorbij aan Robben en Ribéry

Robben moest woensdagavond het veld verlaten met een blessure. De Bedummer zei tegenover Voetbal International dat het allemaal wel meevalt. 'Waarschijnlijk heb ik mijn rug geblokkeerd en een zenuw beklemd. Over een paar dagen ben ik er weer. Met de spier is alles oké.' Desondanks kan de Oranje-international niet in actie komen tegen Werder.

Ribéry viel in het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk (7-0) eveneens uit en heeft vanochtend van clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth te horen gekregen dat er wat vocht in zijn enkel zit. Het gewricht is daarbij licht verstuikt. De 31-jarige Fransman moet drie dagen rust houden voordat hij weer mag trainen.

Door de overwinning van Bayern op Shakhtar is de formatie uit Beieren door naar de kwartfinale van de Champions League. In de Bundesliga staat de ploeg van trainer Pep Guardiola eerste met elf punten voorsprong op nummer twee Vfl Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.