Guardiola ziet geen vervangers voor Robben en Ribéry

Reacties

Terwijl voor Pepe Reina een bijzondere dag lonkt, hebben de blessures van Arjen Robben en Franck Ribéry Bayern München beroofd van een wapen.

Guardiola ziet geen vervangers voor Robben en Ribéry

Ribéry (enkel) en Robben (afgeknelde zenuw) moeten zaterdag verstek laten gaan tegen Werder Bremen. Bayern München mist daardoor in het Weser Stadion een wapen, stelt Guardiola vast. 'We verliezen kwaliteiten in de een-tegen-een-duels. Geen andere speler bij ons heeft die kwaliteiten.'

Maar het blijft niet bij de absentie van Robben en Ribéry. Manuel Neuer heeft van Guardiola een snipperdag gekregen, zo wordt gemeld in Duitse media. De doelman krijgt gelegenheid om op adem te komen. Daardoor lonkt het debuut van Pepe Reina in het doel van Bayern.

De ervaren Spaanse doelman, die afgelopen zomer kwam van Liverpool na een jaar als huurling te hebben gespeeld voor Napoli, moet rekening houden met een drukke middag. 'Werder Bremen heeft in de tweede seizoenshelft evenveel punten gehaald als Wolfsburg en Bayern. Dat betekent dat ze in topvorm zijn', aldus Guardiola.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.