De Boer nadert Lodeweges, Bosz en Tomasson onvoldoende

Reacties

Frank de Boer nadert koploper Dwight Lodeweges in het VI-trainersklassement na zijn ruime voldoende naar aanleiding van de topper tussen Ajax en FC Twente (3-0 zege).

De Boer nadert Lodeweges, Bosz en Tomasson onvoldoende

SC Cambuur-trainer Lodeweges scoorde een 6,5 tijdens het duel met AZ (0-0) en blijft daarmee aan kop in het VI-klassement . De Boer kreeg een zeven en passeert daarmee Vitesse-coach Peter Bosz op de ranglijst. De trainer van Ajax nadert Lodeweges met rasse schreden.

Bosz kende een teleurstellend weekend. Zijn elftal speelde in eigen huis gelijk tegen SC Heerenveen (2-2) en dat leverde de oefenmeester van Vitesse een 4,5 op. Jon Dahl Tomasson blijft maar onvoldoendes scoren. De trainer van Roda JC Kerkrade werd na de 1-0 nederlaag tegen RKC Waalwijk beoordeeld met een 4 en scoorde dit weekend het laagste cijfer.

Debutant
Sinds deze week ook een nieuw gezicht in het trainersklassement. Ernest Faber zal, zoals het er nu naar uitziet, het seizoen afmaken bij PSV. De assistent vervangt hoofdtrainer Phillip Cocu (*), die tijdelijk is teruggetreden vanwege gezondheidsproblemen. Faber kreeg voor zijn eerste optreden een 5. PSV verloor in eigen huis van FC Groningen (2-3) en zag daarmee een einde komen aan de reeks van acht overwinningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.