Martina grijpt in bij opmerkelijk incident: NAC-icoon vliegt medewerker aan

Reacties

NAC Breda plaatste zich vrijdag voor de play-offs. Dat was niet het onderwerp van gesprek in Oss, waar zich een opmerkelijk incident voordeed. Aanvoerder Cuco Martina verliet een interview om teammanager John Karelse in bedwang houden. 

Martina grijpt in bij opmerkelijk incident: NAC-icoon vliegt medewerker aan
© ESPN
TOP Oss
TOP Oss
1 - 1
NAC Breda
NAC Breda

NAC sloot de reguliere competitie af met een gelijkspel tegen TOP en weet dat het de play-offs begint met een tweeluik tegen Roda JC. Toch is de stemming bedrukt in Breda. Dat heeft alles te maken met een opstootje in het Frans Heesen Stadion. Terwijl Martina een interview gaf aan ESPN, vloog Karelse op de achtergrond een collega aan.

Dat leverde knotsgekke beelden op. De aanvoerder van NAC probeerde de teammanager eerst verbaal tot bedaren te brengen. Toen dat niet lukte, sprintte Martina weg bij het interview. NAC gaat de situatie zaterdag evalueren en beraadt zich over de positie van Karelse. Het is niet duidelijk of de clubicoon mag aanblijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.