'Atlético Madrid laat blessuregevoelige Depay transfervrij vertrekken'

Reacties

Memphis Depay vertrekt volgens transferexpert Fabrizio Romano deze zomer bij Atlético Madrid. De Spaanse topclub ziet naar verluidt af van een automatische verlenging van het contract van de Oranje-international, die daardoor een transfervrije status zal krijgen. Zijn zaakwaarnemer heeft dit inmiddels ook bevestigd tegenover de NOS. 

'Atlético Madrid laat blessuregevoelige Depay transfervrij vertrekken'
© Pro Shots

De dertigjarige Memphis speelde door meerdere blessures dit seizoen geen hoofdrol bij Atlético Madrid, dat vierde werd in La Liga. De negentigvoudig international kwam 25 keer in actie in de Spaanse competitie, waarvan veertien keer als invaller. Hij scoorde vijf keer in La Liga.

Atlético ziet volgens Romano geen toekomst voor Memphis, die sinds januari 2023 onder contract staat bij Los Rojiblancos. In zijn eerste halve seizoen bij Atlético kwam de voormalig spits van PSV, Manchester United, Olympique Lyon en Barcelona door blessures ook tot slechts negen optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Memphis maakte tien dagen als invaller zijn rentree bij Atlético na een nieuwe spierblessure en kwam nog drie keer in actie in La Liga. Bondscoach Ronald Koeman nam de aanvaller op in de voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.