Berlusconi zegt te lijden van AC Milan onder Seedorf

Reacties

Daags na de dramatische 2-1 nederlaag tegen Atalanta Bergamo krijgt trainer Clarence Seedorf een verbale tik van clubeigenaar Silvio Berlusconi. 'Na het seizoen komen we met het hele bestuur bijeen voor een evaluatie en beslissen we over zijn toekomst', klinkt het onheilspellend uit zijn mond.

Berlusconi zegt te lijden van AC Milan onder Seedorf

De kans dat die evaluatie voor Seedorf positief uitpakt, is bijzonder klein. 'Ik ben ontevreden. Heel ontevreden. De fans lijden, maar ik lijd het meeste van iedereen. Ik ben namelijk degene die de salarissen betaalt', stelde Berlusconi in een interview met Mediaset, de zender waar hij zelf de baas van is.

Berlusconi uitte zijn frustratie over de resultaten én de tactiek van Milan. 'Ik had niet verwacht dat we zouden verliezen bij Atalanta', aldus de voormalige premier van Italië. 'Over het vertoonde spel ben ik ook niet te spreken.'

Door de nederlaag tegen Atalanta heeft Milan nog maar een hele kleine kans om het bij de aanstelling van Seedorf gestelde doel, plaatsing voor de Europa League, te behalen. Milan móét winnen van Sassuolo en hopen dat Torino en Parma allebei misstappen begaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.