Portugal

FC Porto - Vizela

De wedstrijd tussen Porto en Vizela in het Estádio Do Dragão is alle kanten op gegaan in de Primeira Liga. De uitploeg Vizela had tot de rust een voorsprong van 1-0 maar na de pauze heeft Porto een achterstand omgedraaid in een 4-1 overwinning. Vizela scoorde na 17 minuten en maakte de score zo 0-1. Francisco Fernandes da Conceição maakte in de 54ste minuut gelijk namens Porto. Eduardo Gabriel Aquino Cossa scoorde in de 68ste minuut, na een assist van Danny Namaso. Francisco Evanilson de Lima Barbosa diepte de voorsprong van Porto uit in de 77ste minuut. De uiteindelijke 4-1 voor Porto werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Toni Martínez. In de laatste vijf wedstrijden heeft Porto vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Vizela één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Porto speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Estoril in het Estádio António Coimbra da Mota, Vizela treft Casa Pia in de thuiswedstrijd in het Estádio Do Vizela. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 30 maart om 1.00 uur.