Portugal

Vizela - Farense

Farense is er ook niet in geslaagd om te winnen van Vizela. Het duel eindigde in 1-2. Dit is voor Farense al de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning in de Primeira Liga. Al vroeg in de wedstrijd kwam Farense op voorsprong, toen José Luís Mendes Andrade scoorde na 17 minuten, met een assist van David Samuel Custódio Lima. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Sava Petrov maakte gelijk namens Vizela in de 71ste minuut na een assist van João Rodrigo Pereira Escoval. Met nog vijf minuten te spelen maakte Alberto Soro het beslissende doelpunt voor Vizela. Soro voltooide zo de comeback van Vizela, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1. Vizela heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Farense één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Vizela dit seizoen. De nederlaag was ook voor Farense de tiende nederlaag met één doelpunt verschil. Op zaterdag 16 maart start om 21.30 uur een uitwedstrijd voor Vizela tegen Porto in het Estádio Do Dragão. Farense speelt op dezelfde dag om 19.00 uur thuis tegen Rio Ave in het Estádio de São Lúis.