Duitsland

Darmstadt 98 - Bayern München

Bayern München heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen Darmstadt in de Bundesliga met 2-5 gewonnen. Binnen het half uur nam Darmstadt de leiding, toen Tim Skarke scoorde, op aangeven van Mathias Honsak. Jamal Musiala bracht in de 36ste minuut Bayern München op gelijke hoogte, met een assist van Harry Kane. Direct na de rust bracht Kane Bayern München op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Musiala en vergrootte de voorsprong. Serge Gnabry bouwde de marge verder uit in de 74ste minuut. De 5-1 werd vlak voor tijd gemaakt toen Mathys Tel het net vond voor Bayern München. Darmstadt poetste iets van de achterstand weg en maakte de 5-2 toen Oscar Vilhelmsson het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Sebastian Polter, in de 95ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Darmstadt één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Bayern München drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. . Matthijs de Ligt (Bayern München) speelde het hele duel. Op dit moment heeft Darmstadt 13 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl Bayern München met 60 punten op de tweede positie staat. Bayern München speelt de eerstvolgende wedstrijd op zaterdag 30 maart om 18.30 uur thuis tegen Dortmund in de Allianz Arena.