Jong FC Utrecht - FC Emmen

De thuisploeg Jong FC Utrecht heeft de Eerste Divisie-wedstrijd tegen FC Emmen in de eerste helft in eigen handen gehad met een 1-0 voorsprong, maar Emmen vecht zich goed terug in de wedstrijd en wint het duel met 3-2. Jong FC Utrecht benutte na 31 minuten een kans en bracht de score op 1-0. Patrick Brouwer maakte gelijk namens FC Emmen in de 73ste minuut. Mees Akkerman bracht Jong FC Utrecht op voorsprong in de 74ste minuut na een assist van Ivar Jenner. Maar Jong FC Utrecht was niet bij machte vaker te scoren. Jong FC Utrecht leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. De gelijkmaker werd gemaakt toen Mike te Wierik het doel vond voor FC Emmen, met een assist van Brouwer. FC Emmen doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Desley Ubbink het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 96ste minuut. Jong FC Utrecht heeft nu vijf wedstrijden op rij verloren. Jong FC Utrecht heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl FC Emmen drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste nederlaag met één doelpunt verschil van Jong FC Utrecht dit seizoen. Volgende tegenstander voor Jong FC Utrecht is Telstar. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 29 maart om 20.00 uur in het 711 Stadion.