Engeland

Liverpool - Manchester City

Manchester City heeft in de Premier League punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Liverpool. Het duel eindigde in 1-1. Manchester City kwam op voorsprong toen John Stones scoorde in de 23ste minuut, op aangeven van Kevin De Bruyne. Direct na de rust bracht Alexis Mac Allister Liverpool langszij. Dit resultaat was voor Manchester City de dertiende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. Liverpool heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Manchester City drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Liverpool dit seizoen. Cody Gakpo werd in de 76e minuut in het veld gebracht voor Liverpool. Virgil van Dijk (Liverpool) en Nathan Aké (Manchester City) speelde het hele duel. Liverpool staat nu op de tweede plek met 64 punten, terwijl Manchester City de nummer 3 is met 63 punten. Beide teams spelen op zondag 31 maart hun volgende wedstrijd in de competitie. Liverpool speelt om 15.00 uur op Anfield thuis tegen Brighton. Manchester City neemt het om 17.30 uur thuis op tegen Arsenal in het Etihad Stadium.