Europa

Manchester City - FC Kopenhagen

Manchester City is woensdag in de eerste helft op voorsprong gekomen tegen København. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. De wedstrijd in de UEFA Champions League 8th Finals eindigde in 3-1. Manuel Akanji opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Julián Álvarez. Manchester City voerde de score vroeg in de wedstrijd verder op naar 2-0 toen Álvarez scoorde in de 9de minuut. Mohamed Elyounoussi verkleinde de marge naar 2-1 na bijna een half uur, op aangeven van Orri Óskarsson. De thuisploeg vergrootte de voorsprong naar 3-1 net voor het rustsignaal toen Erling Haaland scoorde, met een assist van Rodrigo Hernández Cascante. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 3-1 winst voor Manchester City. . Kevin Diks (København) speelde de hele wedstrijd.