Frankrijk

OGC Nice - Montpellier

Montpellier is vrijdag in de eerste helft op voorsprong gekomen tegen Nice. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. Het duel in de Ligue 1 eindigde in 2-1. Na 10 minuten bracht Montpellier de stand op 0-1. Nice maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jérémie Boga scoorde, op aangeven van Gaëtan Laborde, in de 12de minuut. Téji Savanier bracht in de 42ste minuut de uitploeg opnieuw op voorsprong. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-1 winst voor Montpellier. Het was de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Nice. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nice één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Montpellier twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Nice dit seizoen. Dit was ook de tweede overwinning van Montpellier met één doelpunt verschil. Pablo Rosario bij Nice in de 58ste minuut gewisseld. Dit betekent dat Nice op de vijfde positie staat met 40 punten en dat Montpellier de nummer 12 is met 26 punten. In de volgende wedstrijd speelt Nice op zaterdag 16 maart om 21.00 uur bij Lens. Montpellier ontvangt zondag 17 maart om 20.45 uur PSG.