Turkije

Galatasaray - Antalyaspor

De zege in de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor heeft Galatasaray naar de top van de ranglijst in de Süper Lig gebracht, twee punt voor Fenerbahçe. Galatasaray won de wedstrijd met 2-1. Antalyaspor staat na de nederlaag negende in de competitie. Er werd een vroege voorsprong genomen door Galatasaray via Kerem Aktürkoglu na 12 minuten. Sander van de Streek bracht in de 33ste minuut Antalyaspor op gelijke hoogte, op aangeven van Jakub Kaluzinski. Direct na de rust vond Aktürkoglu het doel voor een tweede keer en bracht Galatasaray opnieuw op voorsprong. Door deze zege heeft Galatasaray nu acht opeenvolgende overwinningen geboekt en is al acht wedstrijden ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Galatasaray vijf overwinningen behaald, terwijl Antalyaspor twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Galatasaray dit seizoen. De nederlaag was ook voor Antalyaspor de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd voor Galatasaray is uit tegen Beşiktaş. De teams staan op zondag 3 maart om 17.00 uur tegenover elkaar. Antalyaspor neemt het maandag 4 maart om 18.00 uur thuis op tegen Gaziantep FK.