Turkije

Galatasaray - İstanbul Başakşehir

De zege in de thuiswedstrijd tegen İstanbul Başakşehir heeft Galatasaray naar de top van de ranglijst in de Süper Lig gebracht, drie punt voor Fenerbahçe. Fenerbahçe heeft wel één wedstrijd minder gespeeld. Galatasaray won de wedstrijd met 2-0. Başakşehir staat na de nederlaag achtste in de competitie. De thuisploeg kwam op voorsprong toen Baris Alper Yilmaz scoorde na 25 minuten. Dries Mertens voerde de voorsprong op naar 2-0 na meer dan een half uur. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-0 zege voor Galatasaray. Galatasaray heeft zes overwinningen achter elkaar behaald en is al zes duels ongeslagen. Galatasaray heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl İstanbul Başakşehir twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Galatasaray uit tegen Ankaragücü, op zondag 18 februari om 17.00 uur. İstanbul Başakşehir speelt maandag 19 februari om 18.00 uur thuis tegen Kayserispor.