Turkije

İstanbul Başakşehir - İstanbulspor

İstanbul Başakşehir heeft een overtuigende zege geboekt in de thuiswedstrijd tegen İstanbulspor in de Süper Lig. Het duel eindigde in 2-0 na twee doelpunten van Krzysztof Piatek. İstanbul Başakşehir nam de leiding in de 36ste minuut via Piatek, op aangeven van Deniz Türüç. Piatek voerde de voorsprong op in de 71ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbul Başakşehir drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl İstanbulspor één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. İstanbul Başakşehir staat op de zevende plaats met 33 punten. İstanbulspor is de nummer 20 met 11 punten. In de volgende wedstrijd speelt İstanbul Başakşehir uit tegen Galatasaray. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 10 februari om 17.00 uur. İstanbulspor speelt zondag 11 februari om 14.00 uur thuis tegen Gaziantep FK.