Turkije

İstanbul Başakşehir - Alanyaspor

İstanbul Başakşehir is met de winst aan de haal gegaan in de thuiswedstrijd op zaterdag tegen Alanyaspor in de Süper Lig. Het duel eindigde in 3-2. Sergio Córdova opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team. Deniz Türüç bracht in de 35ste minuut İstanbul Başakşehir op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Krzysztof Piatek İstanbul Başakşehir op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde João Vitor Brandão Figueiredo en voerde de score verder op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Richard Cândido Coelho namens Alanyaspor. Maar Alanyaspor was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2. Het resultaat betekent dat İstanbul Başakşehir al zesde wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbul Başakşehir drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Alanyaspor twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van İstanbul Başakşehir dit seizoen. De nederlaag was ook voor Alanyaspor de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. İstanbul Başakşehir staat nu op de negende positie met 26 punten, terwijl Alanyaspor op de dertiende plek staat met 22 punten. In de volgende wedstrijd speelt İstanbul Başakşehir uit tegen Fatih Karagümrük op zondag 21 januari om 1.00 uur in het Atatürk Olimpiyat Stadı. Alanyaspor speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Rizespor in het Kırbıyık Holding Stadyumu.