Turkije

İstanbul Başakşehir - Sivasspor

İstanbul Başakşehir heeft dinsdag Sivasspor verslagen in een thuiswedstrijd in de Süper Lig. Het duel eindigde in 3-1. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam na 26 minuten de leiding na een doelpunt van Samu Sáiz, met een assist van Charis Charisis. İstanbul Başakşehir maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Krzysztof Piatek scoorde. Direct na de rust scoorde Piatek voor een tweede keer en bracht İstanbul Başakşehir op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dimitris Pelkas en voerde de voorsprong op. İstanbul Başakşehir draaide daarmee de rollen om. In de laatste vijf wedstrijden heeft İstanbul Başakşehir drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Sivasspor één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Op dit moment heeft İstanbul Başakşehir 18 punten en staat op de twaalfde plaats, terwijl Sivasspor met 18 punten op de dertiende positie staat. İstanbul Başakşehir speelt op zaterdag 23 december om 17.00 uur in het Papara Park uit tegen Trabzonspor. Op dezelfde dag speelt Sivasspor om 11.30 uur thuis tegen İstanbulspor in het BG Group 4 Eylül Stadyumu.