Turkije

Kasımpaşa - İstanbul Başakşehir

In de Süper Lig-wedstrijd dinsdag tussen İstanbul Başakşehir en Kasımpaşa, is Başakşehir al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 3-0 winst. De score werd na 24 minuten geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Serdar Gürler, met een assist van Deniz Türüç. Philippe Keny bouwde in de 54ste minuut de voorsprong uit voor İstanbul Başakşehir. İstanbul Başakşehir vond het doel nog een keer, deze keer via Jerome Opoku in de 68ste minuut. Kasımpaşa heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl İstanbul Başakşehir drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Kasımpaşa staat na deze wedstrijd op de negende positie met 26 punten, terwijl İstanbul Başakşehir de nummer 11 is met 23 punten. De volgende wedstrijd van Kasımpaşa is op zaterdag 13 januari om 11.30 uur uit tegen Ankaragücü in het Eryaman Stadyumu. İstanbul Başakşehir speelt op dezelfde dag om 14.00 uur thuis tegen Alanyaspor in het Başakşehir Fatih Terim Stadyumu.