Turkije

Beşiktaş - Kasımpaşa

Nuno Miguel da Costa Jóia heeft alle drie de doelpunten voor Kasımpaşa gemaakt voor Kasımpaşa dat met 3-1 won van Beşiktaş in de uitwedstrijd in de Süper Lig. Kiliçsoy zette zichzelf op het scoreformulier voor Beşiktaş. Net voor de rust scoorde Da Costa Jóia, met een assist van Haris Hajradinovic, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Beşiktaş maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Semih Kiliçsoy scoorde. In de 80ste minuut deed Da Costa Jóia de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Iron Gomis, en bracht Kasımpaşa op voorsprong. Drie minuten later vergrootte Kasımpaşa de voorsprong. Da Costa Jóia passeerde nog een keer de doelman en maakte hiermee zijn hattrick af. In de laatste vijf wedstrijden heeft Beşiktaş één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Kasımpaşa twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit betekent dat Beşiktaş op de vijfde plaats staat met 29 punten en dat Kasımpaşa de nummer 8 is met 26 punten. Beşiktaş speelt op 9 januari om 18.00 uur een uitwedstrijd tegen Rizespor in het Çaykur Didi Stadyumu. Die dag speelt Kasımpaşa in eigen huis tegen İstanbul Başakşehir in het Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu.