Turkije

Antalyaspor - İstanbulspor

İstanbulspor keek bij de rust tegen een 2-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Antalyaspor in de Süper Lig. In de tweede helft kwam İstanbulspor goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Adam Buksa scoorde in de 14de minuut, met een assist van Sander van de Streek. Twee minuten later vergrootte Antalyaspor de voorsprong. Buksa passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Güray Vural. Emrehan Gedikli milderde de score voor İstanbulspor in de 75ste minuut na een assist van Mendy Mamadou. De gelijkmaker voor İstanbulspor werd gemaakt door Jackson Kenio Santos Laurentino. Het was de vierde wedstrijd achter elkaar voor Antalyaspor dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Antalyaspor één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl İstanbulspor twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het elfde gelijkspel van Antalyaspor dit seizoen. Antalyaspor staat nu op de zevende positie met 35 punten, terwijl İstanbulspor de nummer 20 is met 12 punten. Galatasaray is de volgende tegenstander voor Antalyaspor in de uitwedstrijd. İstanbulspor speelt een thuiswedstrijd tegen Beşiktaş in het Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu. Beide wedstrijden worden op zondag 25 februari om 1.00 uur gespeeld.