Turkije

Antalyaspor - Sivasspor

Antalyaspor heeft woensdag de thuiswedstrijd tegen Sivasspor met 2-1 gewonnen. Sivasspor slaagde er in de tweede helft niet in om terug te vechten en kwam niet tot scoren, waardoor Antalyaspor het duel in de Süper Lig won. De score werd in de 13de minuut geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Fodé Koita, op aangeven van Aaron Appindangoyé. Adam Buksa maakte gelijk na bijna een half uur. Antalyaspor nam de leiding net voor het fluitsignaal toen Dario Saric scoorde, met een assist van Zymer Bytyqi. Antalyaspor draaide daarmee de rollen om. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede heflt en de wedstrijd eindigde met een 2-1 overwinning voor Antalyaspor. Voor Sivasspor was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Antalyaspor twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Sivasspor één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Antalyaspor dit seizoen. De nederlaag was ook voor Sivasspor de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. Antalyaspor staat na deze wedstrijd met 33 punten op de vijfde plaats, terwijl Sivasspor op de dertiende plaats staat met 26 punten. De volgende speeldag speelt Antalyaspor op maandag 29 januari om 15.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Kayserispor. Sivasspor ontvangt zondag 28 januari om 14.00 uur Beşiktaş.