Turkije

Antalyaspor - Trabzonspor

Trabzonspor heeft in de Süper Lig punten verspeeld in de uitwedstrijd tegen Antalyaspor. Het duel eindigde in 1-1. Taxiarchis Fountas opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Enis Bardhi. Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Sagiv Yehezkel maakte in de 68ste minuut gelijk namens Antalyaspor. Voor Trabzonspor was het de zesde ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Antalyaspor één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Trabzonspor drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Antalyaspor dit seizoen. Antalyaspor heeft 29 punten en staat op de zevende positie, terwijl Trabzonspor met 37 punten de derde plek inneemt. In de volgende wedstrijd, op zondag 21 januari om 1.00 uur, speelt Antalyaspor bij Konyaspor. Trabzonspor speelt dan thuis tegen Galatasaray in het Papara Park.