Turkije

Pendikspor - Antalyaspor

Antalyaspor heeft de uitwedstrijd tegen Pendikspor in de Süper Lig dinsdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Özturk. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Bahadir Özturk scoorde na 19 minuten, op aangeven van Ramzi Safouri. Pendikspor heeft voor de zevende keer op rij geen overwinning behaald. Pendikspor heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Antalyaspor twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Pendikspor dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Antalyaspor met één doelpunt verschil. Dit betekent dat Pendikspor op de negentiende positie staat met 15 punten en dat Antalyaspor op de achtste plaats staat met 28 punten. De volgende speeldag speelt Pendikspor op zaterdag 13 januari om 11.30 uur in een uitwedstrijd tegen Hatayspor. Antalyaspor ontvangt zondag 14 januari om 14.00 uur Trabzonspor.