Turkije

Konyaspor - Antalyaspor

Konyaspor heeft in de Süper Lig punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Antalyaspor. Het duel eindigde in 1-1. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Steven Nzonzi scoorde. Adam Buksa maakte in de 69ste minuut gelijk namens Antalyaspor. Konyaspor heeft voor de vierde keer op rij geen overwinning behaald. In de laatste vijf wedstrijden heeft Konyaspor één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Antalyaspor één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Konyaspor dit seizoen. Konyaspor staat op de achttiende positie met 20 punten. Antalyaspor staat op de zevende positie met 30 punten. Konyaspor neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Gaziantep FK, op woensdag 24 januari om 15.00 uur in het Kalyon Stadyumu. Op dezelfde dag speelt Antalyaspor om 18.00 uur thuis tegen Sivasspor in het Corendon Airlines Park.