Turkije

Samsunspor - Antalyaspor

De eerste helft van de wedstrijd in de Süper Lig tussen Samsunspor en Antalyaspor is maandag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok uitploeg Samsunspor het duel naar zich toe: 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Marius Mouandilmadji scoorde en zo Samsunspor op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Samsunspor werd vlak voor tijd gemaakt door Arbnor Muja, met een assist van Carlo Holse. In de laatste vijf wedstrijden heeft Samsunspor twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Antalyaspor één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. . Rick van Drongelen (Samsunspor) speelde de hele wedstrijd. In de huidige stand heeft Samsunspor 29 punten en staat op de dertiende plaats, terwijl Antalyaspor met 34 punten op de zevende positie staat. De volgende wedstrijd voor Samsunspor is uit tegen Gaziantep FK. De teams staan op zondag 18 februari om 14.00 uur tegenover elkaar. Antalyaspor neemt het zaterdag 17 februari om 11.30 uur thuis op tegen İstanbulspor.