Europa

Sparta Praag - Galatasaray

Galatasaray heeft de uitwedstrijd tegen Sparta Praha op donderdag in de UEFA Europa League Knockout Round Play-offs verloren. De wedstrijd eindigde in 4-1. Galatasaray moest met tien spelers verder na één rode kaart. De score werd na 8 minuten geopend door Sparta Praha na een doelpunt van Ángelo Preciado, met een assist van Kaan Kairinen. Abdülkerim Bardakci bracht in de 16de minuut Galatasaray op gelijke hoogte. Een rode kaart in de 70ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Kaan Ayhan van Galatasaray. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Indrit Tuci bracht Sparta Praha op voorsprong in de 74ste minuut na een assist van Jaroslav Zeleny. Lukás Haraslín diepte de voorsprong van Sparta Praha uit na een assist van Tuci, in de 80ste minuut. De uiteindelijke 4-1 voor Sparta Praha werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Jan Kuchta, op aangeven van Qazim Laçi.