Portugal

Boavista - Braga

Sporting Braga heeft maandag de uitwedstrijd tegen Boavista in de Primeira Liga met 0-4 gewonnen. De uitploeg nam de leiding net voor de rust toen Simon Banza scoorde, op aangeven van Roger Fernandes. Abel Ruiz bracht in de 44ste minuut Sporting Braga op 2-0, met een assist van Ricardo Jorge da Luz Horta. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Banza en vergrootte de marge na een assist van Cristián Borja. De uitploeg vond het net nog een keer, deze keer via Rodrigo Zalazar, op aangeven van Banza, in de 72ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Boavista één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Sporting Braga drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt Boavista uit tegen Famalicão. Deze ontmoeting vindt plaats op maandag 4 maart om 21.15 uur. Sporting Braga speelt zaterdag 2 maart om 21.30 uur thuis tegen Estrela.