Jong AZ - NAC Breda

Na vijf wedstrijden in de Eerste Divisie zonder zege heeft NAC Breda eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Jong AZ leverde een 2-3 winst op. Kort voor de rust nam het bezoekende team de leiding toen Dominik Janosek scoorde. Direct na de rust bracht Denso Kasius Jong AZ langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Aimé Omgba NAC Breda op voorsprong. Jan Van den Bergh voerde in de 67ste minuut de score verder op voor NAC Breda. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-2 voor Jong AZ werd vlak voor tijd gemaakt door Ernest Poku. Jong AZ heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Jong AZ dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van NAC Breda met één doelpunt verschil. Op 1 maart om 20.00 uur speelt Jong AZ een uitwedstrijd tegen Eindhoven in het Jan Louwers Stadion. NAC Breda treft dan in eigen huis Jong FC Utrecht in het Rat Verlegh Stadion.