Spanje

Barcelona - Getafe

Barcelona won zaterdag van Getafe in de Primera División-wedstrijd. Barcelona won het duel met 4-0. Al vroeg in de wedstrijd kwam Barcelona op voorsprong, toen Raphael Dias Belloli scoorde na 20 minuten, op aangeven van Jules Koundé. Direct na de rust vergrootte João Félix Sequeira de voorsprong van Barcelona. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Frenkie de Jong en bouwde de marge verder uit na een assist van Dias Belloli. Barcelona vond het net nog een keer, deze keer via Fermín López in de 91ste minuut. Barcelona heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Getafe één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd voor Barcelona en scoorde één goal. Speelde de hele wedstrijd. In de huidige stand heeft Barcelona 57 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Getafe met 34 punten op de tiende positie staat. De volgende wedstrijd voor Barcelona is uit tegen Bilbao. De teams staan op zondag 3 maart om 21.00 uur tegenover elkaar. Getafe neemt het zaterdag 2 maart om 18.30 uur thuis op tegen Las Palmas.