Spanje

Real Mallorca - Rayo Vallecano

De eerste helft is zondag nog doelpuntloos gebleven in de Primera División-wedstrijd tussen Mallorca en Rayo Vallecano, maar in de tweede helft nam Mallorca de controle over het duel en won uiteindelijk met 3-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Vedat Muriqi zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Daniel José Rodríguez Vázquez, en Mallorca op voorsprong bracht. José Manuel Arias Copete voerde de voorsprong op in de 71ste minuut met een assist van Kang-In Lee. Mallorca vergrootte de voorsprong verder, toen Ángel Rodríguez scoorde, met een assist van Rodríguez Vázquez, in de 93ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Mallorca drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Rayo Vallecano één overwinning en vier nederlagen heeft.