Spanje

Real Betis - Rayo Vallecano

Real Betis heeft Rayo Vallecano met 3-1 verslagen in de Primera División op maandag. Rayo Vallecano eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd. Youssouf Sabaly opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Ayoze Pérez bracht in de 44ste minuut Real Betis op 2-0, met een assist van Willian José Da Silva. Direct na de rust poetste Santiago Comesaña Veiga iets van de achterstand weg voor Rayo Vallecano. De uiteindelijke 3-1 voor Real Betis werd in de laatste minuten gemaakt door Borja Iglesias, op aangeven van Joaquín Sánchez Rodríguez. Na een overtreding in de 98ste minuut was de scheidsrechter onverbiddelijk en stuurde hij Mario Suárez van Rayo Vallecano met rood van het veld. Real Betis heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Rayo Vallecano twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Real Betis op de zesde plaats op de ranglijst en Rayo Vallecano bezet de elfde plaats. Op zondag 21 mei speelt Real Betis om 21.00 uur uit tegen Sevilla in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán en neemt Rayo Vallecano het thuis op tegen Espanyol om 14.00 uur in het Estadio de Vallecas.