Spanje

Athletic Bilbao - Real Betis

Real Betis heeft de uitwedstrijd tegen Athletic Club in de Primera División donderdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Da Silva. Athletic Club kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team via Willian José Da Silva na 6 minuten. In de 93ste minuut werd Daniel Vivian van Athletic Club van het veld gestuurd met een rode kaart. Athletic Club heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Real Betis twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Athletic Club dit seizoen. Dit was ook de elfde overwinning van Real Betis met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Athletic Club op zaterdag 13 mei om 18.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Villarreal. Real Betis ontvangt maandag 15 mei om 21.00 uur Rayo Vallecano.