Italië

Atalanta - Monza

Atalanta heeft Monza verslagen in de thuiswedstrijd in de Serie A 5-2. Koopmeiners krijgt alle credits na het scoren voor Atalanta. Rasmus Højlund en Luis Muriel scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Colpani en Petagna de treffers voor Monza scoorden. Voor Monza werd 1 speler van het veld gestuurd met een rode kaart. De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam in de 12de minuut de leiding via Koopmeiners, op aangeven van Joakim Maehle. Direct na de rust liet Koopmeiners zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Atalanta. Andrea Colpani verkleinde de achterstand voor Monza in de 51ste minuut. In de 70ste minuut moest Monza verder met een man minder toen Marlon Santos da Silva Barbosa van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Rasmus Højlund bouwde de voorsprong uit in de 74ste minuut met een assist van Koopmeiners. Vijf minuten later bouwde Atalanta de voorsprong uit naar 4-1 en was voor Koopmeiners de hattrick een feit. Andrea Petagna passeerde twee minuten later de doelman, met een assist van Nicolò Rovella, en poetste iets van de achterstand weg en maakte de 4-2 voor Monza. Maar Monza was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. De uiteindelijke 5-2 voor Atalanta werd in de laatste minuten gemaakt door Luis Muriel, op aangeven van Ademola Lookman. In de laatste vijf wedstrijden heeft Atalanta twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Monza twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Teun Koopmeiners speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en scoorde drie doelpunten. Marten de Roon (Atalanta) speelden de hele wedstrijd.