Italië

Salernitana - Atalanta

Een goal van Candreva bleek genoeg voor Salernitana om een 1-0 zege te boeken in de thuiswedstrijd tegen Atalanta in de Serie A. Pas op het einde van de wedstrijd, met nog -3 minuten te spelen, scoorde Antonio Candreva voor Salernitana. In de laatste vijf wedstrijden heeft Salernitana twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Atalanta drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Salernitana dit seizoen. De nederlaag was ook voor Atalanta de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Marten de Roon speelde de hele wedstrijd voor Atalanta en kreeg één gele kaart en Tonny Vilhena werd uit de wedstrijd gewisseld in de 89e minuut voor Salernitana. Teun Koopmeiners (Atalanta) speelden de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Salernitana op maandag 22 mei om 18.30 uur in een uitwedstrijd tegen Roma. Atalanta ontvangt zaterdag 20 mei om 18.00 uur Hellas Verona.