Italië

AS Roma - Spezia

Roma heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Spezia in de Serie A met 2-1 gewonnen in het Stadio Olimpico. De doelpuntenmakers voor Roma waren Dybala en Zalewski. De score werd na 6 minuten geopend door het bezoekende team via Dimitrios Nikolaou, op aangeven van Mehdi Bourabia. Zalewski bracht in de 43ste minuut Roma op gelijke hoogte, met een assist van Stephan El Shaarawy. Het beslissende doelpunt voor Roma werd in de 90ste minuut gemaakt door Dybala. Roma heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Spezia één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de elfde overwinning met één doelpunt verschil van Roma dit seizoen. De nederlaag was ook voor Spezia de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. Jeroen Zoet speelde de hele wedstrijd voor Spezia en kreeg één gele kaart en Georginio Wijnaldum werd in de 82e minuut in het veld gebracht voor Roma. Speelden de hele wedstrijd.