Italië

AS Roma - Salernitana

Roma had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Salernitana in de wedstrijd in de Serie A gehad, maar in de tweede helft kwam Roma goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Antonio Candreva scoorde na 12 minuten, op aangeven van Lassana Coulibaly. Direct na de rust bracht Stephan El Shaarawy Roma langszij. Boulaye Dia bracht Salernitana in de 54ste minuut op voorsprong. Met nog zeven minuten te spelen maakte Nemanja Matic gelijk voor Roma. Voor Roma was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roma vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Salernitana één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Roma dit seizoen. Georginio Wijnaldum werd uit de wedstrijd gewisseld in de 67e minuut voor Roma en Tonny Vilhena werd in de 71e minuut in het veld gebracht voor Salernitana. De volgende wedstrijd, op zaterdag 27 mei, speelt Roma om 18.00 uur uit tegen Fiorentina in het Stadio Artemio Franchi. Salernitana zal het op dezelfde dag thuis opnemen tegen Udinese. Het duel zal om 15.00 uur beginnen.