Italië

Fiorentina - AS Roma

Roma is er ook niet in geslaagd om te winnen van Fiorentina. De wedstrijd eindigde in 1-2. Dit is voor Roma al de zevende wedstrijd op rij zonder overwinning in de Serie A. Het bezoekende team nam een vroege voorsprong, toen Stephan El Shaarawy scoorde in de 11de minuut, op aangeven van Ola Solbakken. Roma leek een tijdje op weg te zijn naar de winst. Met nog vijf minuten te spelen maakte Luka Jovic gelijk voor Fiorentina, met een assist van Rolando Mandragora. Het beslissende doelpunt voor Fiorentina werd in de laatste minuten gemaakt door Jonathan Ikoné. Fiorentina heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Roma drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van Fiorentina dit seizoen. De nederlaag was ook voor Roma de achtste nederlaag met één doelpunt verschil. Georginio Wijnaldum werd uit de wedstrijd gewisseld in de 60e minuut voor Roma. Sassuolo is de volgende tegenstander voor Fiorentina in de uitwedstrijd. Roma speelt een thuiswedstrijd tegen Spezia in het Stadio Olimpico. Beide wedstrijden worden op zondag 4 juni om 2.00 uur gespeeld.