Frankrijk

Paris Saint-Germain - Toulouse

De de Ligue 1-wedstrijd tussen Toulouse en PSG zaterdag eindigde met een 2-1 zege voor de thuisploeg op Parc des Princes. De doelpuntenmakers van PSG waren Hakimi en Messi.

Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 20ste minuut de leiding na een doelpunt van Branco van den Boomen.

Hakimi bracht in de 38ste minuut PSG op gelijke hoogte, met een assist van Carlos Soler.

Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Messi de overwinning met een assist van Hakimi. PSG draaide daarmee de rollen om.

PSG heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Toulouse drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de achtste overwinning met één doelpunt verschil van PSG dit seizoen. De nederlaag was ook voor Toulouse de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

Branco van den Boomen speelde de hele wedstrijd voor Toulouse en scoorde één goal.

Stijn Spierings (Toulouse) speelden de hele wedstrijd.

PSG staat na deze wedstrijd eerste met 54 punten, terwijl Toulouse de nummer 12 is met 29 punten.

De volgende speeldag speelt PSG op zaterdag 11 februari om 17.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Monaco. Toulouse ontvangt zondag 12 februari om 13.00 uur Rennes.