Frankrijk

Stade Rennes - Paris Saint-Germain

Rennes heeft de thuiswedstrijd tegen PSG in de Ligue 1 met 1-0 gewonnen. Het doelpunt van Traoré in de tweede helft was het enige doelpunt van het duel. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Hamari Traoré scoorde, met een assist van Adrien Truffert, en zo de 1–0 voor Rennes vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. Rennes heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl PSG drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Rennes dit seizoen. Dit betekent dat Rennes op de vijfde plek staat met 37 punten en dat PSG nog steeds bovenaan staat, drie punten verwijderd van Lens met 47 punten. De volgende speeldag speelt Rennes op vrijdag 27 januari om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Lorient. PSG speelt zondag 29 januari om 20.45 uur thuis tegen Reims.