Frankrijk

Paris Saint-Germain - Angers

Het zijn lastige tijden voor Angers SCO. Op woensdag heeft het team de uitwedstrijd tegen PSG verloren met 2-0 in het Parc des Princes in de Ligue 1. Dat betekent tien opeenvolgende nederlagen voor Angers.

Hugo Ekitike opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Nordi Mukiele.

Het duurde een tijdje voor een van beide teams weer scoorde. Lionel Messi bouwde de voorsprong uit in de 72ste minuut met een assist van Mukiele.

PSG heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Angers SCO vijf nederlagen heeft.

PSG staat eerste met 47 punten. Angers SCO is de nummer 20 met 8 punten.

De volgende wedstrijd van PSG is op zondag 15 januari om 20.45 uur uit tegen Rennes op het Parc des Princes. Angers SCO speelt op dezelfde dag om 15.00 uur thuis tegen Clermont in het Stade Raymond-Kopa.