Prangende vraag over toekomst Messi: 'De gesprekken lopen'

Reacties

In de herfst van zijn carrière zette Lionel Messi de kroon op zijn oeuvre door Argentinië bij de hand te nemen richting de wereldbeker. De vraag die zich nu opwerpt: hoe verder voor de man van Paris Saint-Germain?

Prangende vraag over toekomst Messi: 'De gesprekken lopen'
© Pro Shots

Messi heeft nog een contract tot de zomer, dus vanaf 1 januari mag hij met andere clubs praten. Wat wil La Pulga nog? In het Parc des Princes is de intentie duidelijk: de Argentijn een nieuw contract laten tekenen. Zo herhaalde trainer Christophe Galtier dinsdag op een persconferentie. 'De gesprekken lopen. Volgens mij is Leo gelukkig in Parijs, maar je moet mij niet vragen hoe het met de onderhandelingen vordert', aldus Galtier.

De coach kreeg ook nog vragen over die andere ster van de WK-finale die hij onder zijn hoede heeft: Kylian Mbappé. Die reageerde vrij fel op de bondsvoorzitter Noël Le Graët, die zich wat bot had uitgelaten over Zinédine Zidane. Galtier hield zich op de vlakte: 'Dat zijn de woorden van Kylian, een grote jongen. Het waren zijn eigen woorden en die kwamen uit zijn hart.'

Galtier blikte ook vooruit op de wedstrijd tegen Angers, woensdagavond op eigen veld. Voor die wedstrijd zijn Messi en Neymar beschikbaar, maar Mbappé, Achraf Hakimi en op het laatste moment ook Marco Verratti moeten verstek laten gaan door kleine pijntjes.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.