Mbappé boos na uitspraken bondsvoorzitter over Zidane

Reacties

Kylian Mbappé heeft van zich laten horen nadat de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët zich uitliet over Zinedine Zidane. De preses vertelde dat het hem niets zou uitmaken als Zidane bondscoach wordt van Brazilië.

Mbappé boos na uitspraken bondsvoorzitter over Zidane
© Pro Shots

Zidane werd de afgelopen weken in verband gebracht met onder andere de vacante posities bij Brazilië en Portugal. Bij Frankrijk was in ieder geval geen plaats voor hem, zo was Le Graët duidelijk. De voorzitter houdt het vertrouwen in Didier Deschamps. 'Ik heb Zidane nooit ontmoet. We hebben nooit overwogen om afscheid te nemen van Didier. Wat Zidane doet, moet hij weten', zei Le Graët tegen RMC Sport.

De Franse voetbalbaas zag het niet voor zich dat Zidane bondscoach wordt van Brazilië. 'Het zou me verbazen als hij daarheen gaat. Of het me pijn zou doen? Het maakt me niks uit. Hij kan gaan en staan waar hij wil. Bij een grote club of land geloof ik niet zo in hem. Wat ik doe als Zidane mij probeert te bereiken? Ik zou de telefoon niet eens opnemen.'

Ook Mbappé lijkt de uitspraken van Le Graët te hebben gezien. Zondagavond reageerde de aanvaller van Paris Saint-Germain via Twitter: 'Zidane is Frankrijk. We respecteren deze legende niet genoeg.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.