Van den Boomen droomt van Oranje: 'Messi beetje boos op me'

Reacties

Branco van den Boomen blijft opvallen op de Franse velden. De middenvelder van Toulouse heeft Oranje nog niet uit zijn hoofd gezet.

Van den Boomen droomt van Oranje: 'Messi beetje boos op me'
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 1
Toulouse
Toulouse

Ook in Parc des Princes liet Van den Boomen (27) zich zien. Met zijn rake vrije trap zette hij PSG op achterstand. Het was alweer zijn vijfde doelpunt namens Toulouse in de Ligue 1, waarin hij dit seizoen ook al zeven keer de aangever was.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn doelpunt bleek niet genoeg voor een stunt in Parc des Princes. 'Ik ben trots op het hele team. En dat je daar een goal mag maken is natuurlijk ook mooi. Over het algemeen mogen we trots zijn, maar het is ook jammer dat je uiteindelijk geen puntje pakt', zei hij over de 2-1 nederlaag tegen ESPN.

Lionel Messi stond de stunt in de weg. Van den Boomen kreeg het nog aan de stok met de Argentijn, die met zijn tiende treffer van het seizoen de matchwinner werd. 'Messi was een beetje boos op mij, omdat ik met hem en de scheidsrechter in discussie kwam.'

Ondanks zijn 27 jaar heeft Van den Boomen de hoop op een uitnodiging voor Oranje nog niet opgegeven. 'Dromen mag altijd. Ik reken er niet echt op. Als je doelen stelt als speler is dat wel iets wat mooi zou zijn. Spelers die het in buitenland goed doen worden altijd gezien, dus ik hoop dat ik zo door kan gaan. Dan weet je nooit wat er kan gebeuren.'

In december brachten we een reportage over het Nederlandse motorblok van Toulouse.  

Bekijk hier al onze video's
Meer Toulouse
Meer over Toulouse
Meer B. van den Boomen
Meer over B. van den Boomen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.